zamknij

Informujemy, iż nasz sklep internetowy wykorzystuje technologię plików cookies a jednocześnie nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w tych plikach (tzw. „ciasteczkach”).

Wkład do lodówki turystycznej

6,99 zł
Brutto

Ilość
Obecnie brak na stanie

  • Wysyłka w ciągu 1-2 dni Wysyłka w ciągu 1-2 dni
  •      Paczkomat  - 8zł, 
Kurier DPD/InPost - 10zł/16zł (pobranie)   Paczkomat - 8zł, Kurier DPD/InPost - 10zł/16zł (pobranie)
  • 30 dni na zwrot 30 dni na zwrot

WKŁAD CHŁODZĄCY DO LODÓWKI TURYSTYCZNEJ

  • ma zastosowanie w lodówkach turystycznych, ale również w torbach i reklamówkach termicznych
  • czas chłodzenia wynosi do ok. 12 godzin
  • temperatura używania to od ok. -18 do +40 stopni.
  • doskonale nadaje się na podróż, na piknik, biwak, wycieczkę, na plażę i na wczasy

SPECYFIKACJA

  • wypełnienie: żelowe
  • temperatura używania: -18 do +40°
  • wymiary (wys/szer/grub): 16,5x9x3,5cm
  • waga: 400g
  • Wkład ma zastosowanie w lodówkach turystycznych, ale również w torbach i reklamówkach termicznych. Wkłady posiadają wypełnienie żelowe, które zapewnia optymalny czas chłodzenia i nie wycieka.
  • Dzięki wkładom można utrzymać niską temperaturę niezbędną do przenoszenia żywności. Produkt jest dobrze wykonany i nietoksyczny.
  • Idealne na podróż, na piknik, biwak, wycieczkę, na plażę i na wczasy.

Działanie:

Wystarczy włożyć wkłady do zamrażarki na około 3-6 godzin (czas mrożenia zależy od ustawionej temperatury i wydajności zamrażarki). Następnie, zmrożone wkłady układać na wierzchu ułożonego w lodówce turystycznej / torbie termicznej jedzenia / napojów. Czas chłodzenia wynosi do ok. 12 godzin (czas uzależniony jest od czasu mrożenia, temperatury otoczenia i ekspozycji na światło słoneczne). Temperatura używania to od ok. -18 do +40 stopni.

Wskazówki:

Dla lepszego chłodzenia, można najpierw wyłożyć dno lodówki/torby wkładami, potem układać jedzenie i następnie ponownie, na wierzch ułożyć wkłady. W przypadku przewożenia mięsa/łatwo topiących się produktów, warto przełożyć każdą warstwę kolejnymi wkładami.

chat Komentarze (0)